Samen sterk

Sociaal Secretariaat ‘Wij Helpen’ werkt samen met enkele uitzonderlijke partners. Zo kunt ook u een graantje meepikken van hun specifieke bekwaamheden:

Effectis

Alle KMO’s hebben nood aan een professioneel en efficiënt personeelsbeleid, hoe verschillend ze ook zijn. Is een interne HR-dienst voor uw bedrijf niet mogelijk? Dan is een extern klankbord met ervaring en expertise dat zeker wel! Effectis stemt haar aanpak zoveel mogelijk af op de noden en het budget van uw zaak.

Serviam+

We maken deel uit van het samenwerkingsverband van sociale secretariaten. Dat maakt de slagkracht van ‘Wij Helpen’ nog groter. Onder de vleugels van Serviam+ wisselen we knowhow uit, beperken we uitgaven en bekomen we voor u voordelige groepsvoorwaarden.

Unizo

Werkgeversorganisatie Unizo heeft zo’n 85.000 ondernemers, zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen in haar ledenbestand. Ook ‘Wij Helpen’ is er 100% voor de werkgever. Dat is wat ons bindt.

Dot Sys

Dot Sys werd opgericht in 1997 en positioneerde zich snel als vernieuwende speler in de markt van tijdregistratie en jobopvolging.Als aanbieder van een totaaloplossing rond tijdregistratie is er een continue groei en telt ons klantenbestand ondertussen meer dan 800 bedrijven in 13 landen.

Met het pakket TimeManager bieden wij 3 modules aan die afzonderlijk of in combinatie met elkaar kunnen gebruikt worden. Meer informatie is te vinden op www.dotsys.eu

Serviam+