Consulting Wij Helpen

Consulting Wij Helpen is een geregistreerd dienstverlener voor kmo-portefeuille (registratienummer: DV.0227917)

Subsidies in het kader van een kmo-portefeuille kunnen elektronisch worden aangevraagd via www.kmo-portefeuille.be en dit tot 14 kalenderdagen na de start van de opleiding. Na deze termijn kan u geen aanspraak meer maken op een subsidie voor deze opleiding.

Het hoeft geen betoog dat de wetgever op vlak van arbeids- en sociaal recht enorm veeleisend is ten aanzien van werkgevers. Dit niet alleen op het vlak van het respecteren van reglementaire bepalingen maar ook op het vlak van allerhande administratieve formaliteiten.

Daarnaast worden vele werkgevers geconfronteerd met een resem personeelsperikelen en wegen de lasten op arbeid zeer zwaar door.

  1. Elke werkgever dient binnen zijn personeelsdossier een gevoel van zekerheid en veiligheid te hebben. Samen met de dossierbeheerders, staat onze afdeling Consulting elke dag onze klanten bij.

Zowel jouw eigen situatie als algemeen wetgeving is vatbaar voor evolutie en beide moeten steeds op elkaar afgestemd zijn.

Om jou een wegwijs te maken doorheen dit complexe kluwen biedt Consulting Wij Helpen dagdagelijks info maar ook bvb sociale audits aan. Door middel van zo’n audit wordt jouw onderneming volledig doorgelicht op het vlak van arbeids- en sociaal recht (zowel de algemene als sectorale verplichtingen). Hiermee ben je niet alleen voorbereid op eventuele sociale inspecties maar kunnen er ook praktijkgerichte oplossingen worden uitgewerkt op vlak van personeelsbeleid en loonoptimalisatie.

  1. Wij waken over elke starter die specifieke begeleiding wenst. Zodoende kan hij er op rekenen dat hij meteen op het juiste pad gezet wordt, eventueel met ons maatwerk of gewoon door een duidelijke toelichting.
  1. Ook een werkgever die niet aangesloten is bij ons sociaal secretariaat kan genieten van de diensten en vooral de neutrale, kritische en analytische blik van onze afdeling Consulting.

Ben je als ondernemer niet  zeker dat jouw bedrijf een controle van de Sociale Inspectie goed doorstaat?  -> Vraag dan nu een fictieve inspectie bij ons aan en laat onze specialisten jouw onderneming onderwerpen aan een controle. Wij komen ter plaatse, maken een analyse van jouw personeelsdossier en bekijken tevens of hier besparingen of optimalisaties mogelijk zijn.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief (Uitschrijven)