Onze kracht, de mensen:

een gezonde mix van jeugdig enthousiasme en gevestigde waarden

Bij Wij Helpen is het aangenaam werken! Kom jij erbij?

Bruno Lahousse, de drijvende kracht achter Wij Helpen

Omdat de mens achter het sociaal secretariaat minstens even belangrijk is als de know-how en expertise waar je dagdagelijks mag van genieten, stellen we jou graag onze directeur voor: Bruno Lahousse.

Heel geliefd binnen zijn team:

Na een opleiding en tevens carrière toegepaste informatica (2002) en sociaal consulent binnen Wij Helpen, bleek Bruno de geknipte persoon om als adjunct directeur (2006) en directeur (2009) verder de gelederen te versterken.

En hoe! Hij weet wat hij wil: Wij Helpen zien groeien, de klant centraal zetten en het team blijven motiveren en opleiden in de kronkelige paden van het voortdurend veranderen van sociale wetgeving en HR-behoeftes.

Dit gaat niet altijd over rozen, maar Bruno geeft niet op. Waarom? Omdat hij gelooft in de kracht van Wij Helpen: de jarenlange trouw aangesloten ondernemers en vooral de gebundelde kracht van het Wij Helpen-team dat er elke dag staat voor de werkgevers.

Nieuwsgierig geworden? Je zou voor minder. Laat het ons weten indien je een vrijblijvend gesprek wenst om onze kantoren en Bruno beter te leren kennen: 056 62 04 60.

*****

Martine Valcke, kantoorverantwoordelijke Lichtervelde en quality-manager

Een mondvol, maar inderdaad, bij de komst van Martine in 2015 wisten we meteen dat ze de kers op de Wij Helpen-taart is.

Wij Helpen gaat voor steeds betere kwaliteit en zoekt uitsluitend topmensen die ons daarbij kunnen helpen. De uitdaging van Martine bestaat uit het optimaliseren van de kwaliteitswerking van ons sociaal secretariaat zowel op vlak van software als op vlak van dossierbeheerders. Martine pakt dit aan met een goedlachse charme en inzicht in de behoefte van de klant. Martine weet ook perfect wat er zich op de werkvloer afspeelt ; ze zit er immers middenin.

Verder mag Martine ook op haar palmares noteren dat ze dé specialiste is in de begeleiding en loonberekening van sportclubs; ook in 1ste nationale. Ze deelt deze kennis en verantwoordelijkheid met een team en zo groeit ons aantal referenties. 

 *****

Inge Verleden, onze kantoorverantwoordelijke Waregem om “U” tegen te zeggen

Na een ingroeiperiode (2005) in Waregem, besloot de algemene directie dat de know-how van Inge best kon toegepast worden onder de functie kantoorverantwoordelijke van het team Waregem. Een prima beslissing!

Inge staat voor jarenlange ervaring, vakkennis, topkwaliteit en uitmuntende klantenservice! Het arendsoog van Inge, haar oog voor detail en vastberadenheid om Wij Helpen naar een nog hoger niveau te brengen, zorgt dat ze samen met haar team slaagt in haar missie. Inge streeft naar perfectie: niet enkel Wij Helpen maar vooral onze klanten plukken hier de vruchten van.

Zonder twijfel: als jouw dossier de handen van Inge passeerde, mag je er op vertrouwen dat alles correct verwerkt en opgevolgd wordt.

*****

Ons juridisch team: een bron van kennis! 

Wij Helpen beschikt over 3 juristen: collega’s die dagdagelijks de wetgeving voor jou op de voet volgen, jou bijstaan in bijzondere situaties en jou tijdig verwittigen als er iets nieuws op til is. Samen verzorgen ze evengoed boeiende opleidingen over actuele onderwerpen een aanpassingen in de wetgeving.

Wij stellen jou graag onze rotsen in de branding aan jou voor:

Inge Verleden, Kim Vandenberghe en Dorothee Snoek: 3 mensen met ervaring die de kneepjes van het vak kennen en die met de nodige flair en de glimlach jou graag bijstaan met raad en daad. Mensen waar je op kan rekenen.

Klik even door en schrijf je in voor één van onze komende opleidingen.

Wil je het advies inwinnen via onze juridische dienst? Neem hier contact op of juristen@wijhelpen.be

*****

Gedreven talenten!

Zowel in Waregem als in Lichtervelde vinden we een aantal senioren met pakken ervaring achter de kiezen, maar ook een aantal zeer gedreven jongere talenten die tegelijk ook al kunnen tellen qua anciënniteit binnen de sector. SAMEN delen ze dezelfde passie: op een persoonlijke manier onze klanten begeleiden en correcte berekeningen afleveren

Kiezen voor Wij Helpen = kiezen voor een sterke en betrouwbare partner. Jouw dossierbeheerder blijft jouw aanspreekpunt en vertrouwensrelatie. Elke info die je met ons deelt, wordt vertrouwelijk behandeld

 

 

 

 

 

Samenhorigheid, teamspirit en lachen. Er heerst een fijne sfeer bij Wij Helpen. Het feestcomité zorgt voor de nodige ambiance!

 

Elke dossierbeheerder heeft bovendien naast zijn taak als dossierbeheerder ook een specifieke verantwoordelijkheid binnen het totale team. Zo pakken we uit met specialisten werkloosheid, Officient, communicatie, horeca, transport, bouw, opstarter, …

*****

Uiteraard waarderen we evenzeer onze administratieve collega’s en de mensen op de boekhouding. Dankzij het organisatorisch en administratief talent van Lies en Tania staat Wij Helpen op stevige poten. Marleen De Bleeckere garandeert dan weer een solide boekhouding en opvolging naar officiële instanties zoals ontvangkantoor, rsz, … 

*****

Starterservice of sociaal secretariaat “alarm”? 

Mieke zal graag luisteren naar jouw verhaal als startende werkgever en jou de juiste startersbegeleiding bieden. Je kan rekenen op een eersteklas opstart en briefing naar de collega’s die verder opvolgen.

Of: indien je reeds samenwerkt met een ander sociaal secretariaat en deze samenwerking voldoet minder aan de verwachtingen? Ook dan zal ze graag jouw ervaringen evalueren, onze eigen manier van samenwerken voorstellen en jou helpen in jouw eventuele keuze voor een nieuwe servicepartner.

Oplossingsgericht, bemiddelaar en niet loslaten tot het ideale partnerschap gevonden werd, typeert onze accountmanager.

Wat drijft haar? Haar passie voor het vak, verantwoordelijkheidsgevoel en een grenzeloze ambitie.

Boven alles heeft ze ijzersterk vertrouwen in de kwaliteitsvolle medewerkers van Wij Helpen. Mieke weet wat het team te bieden heeft en het team weet wat de verwachtingen van de klant zijn. Een combo die zorgt dat er voor elke situatie en elk type klant met zijn specifieke behoeftes een geschikte match bestaat.

Laat het ons weten wanneer je graag even volledig vrijblijvend van gedachten wisselt met haar. Of contacteer Mieke Laridon rechtstreeks: 0484 765 014 ; mieke.laridon@wijhelpen.be